«Φτάνει πια»! Έξαλλος ο Μπάιντεν μετά και το μακελειό στη Βόρεια Καρολίνα

Έτοιμος να τα ξαναβάλει με τους Ρεπουμπλικάνους για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ

Must Read

Το ποτήρι ξεχείλισε, ως φαίνεται, για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά και τη χθεσινοβραδινή πολύνεκρη ένοπλη επίθεση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, δράστης της οποίας ήταν ένας… 15χρονος!

«Φτάνει πια» βροντοφώναξε ο Μπάιντεν, αντιδρώντας για πολλοστή φορά κατά της οπλοκατοχής στη χώρα του, για την οποία δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές και γερουσιαστές. «Βυθιστήκαμε στο πένθος και προσευχηθήκαμε στο πλευρό πάρα πολλών οικογενειών που αναγκάστηκαν να υποστούν το φρικτό φορτίο των μαζικών δολοφονιών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επίσημη δήλωσή του μετά το μακελειό. «Οι Αμερικανοί τάσσονται υπέρ αυτού του λογικού μέτρου που συνίσταται στην κατάργηση των πολεμικών όπλων από τους δρόμους μας», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο 15χρονος μακελάρης, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σκότωσε με καραμπίνα πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και τραυμάτισε άλλους δύο, πυροβολώντας αδιακρίτως σε μια συνοικία, με το κίνητρό του να παραμένει αδιευκρίνιστο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου 49.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες στις ΗΠΑ το 2021, κάτι που αντιστοιχεί σε περισσότερους από 130 θανάτους ημερησίως, με πάνω από τους μισούς να οφείλονται σε αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This