Φρίκη στη Γαλλία: Πτώμα 12χρονης βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι

Must Read

UPDATE: Άστεγη βίασε, σκότωσε και έβαλε σε βαλίτσα την 12χρονη Λόλα; Σοκ στη Γαλλία

Αντιμέτωπες με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι γαλλικές αρχές καθώς εντόπισαν το πτώμα ενός 12χρονου κοριτσιού μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι.

Ο πατέρας της 12χρονης άρχισε να ανησυχεί όταν εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο την Παρασκευή, σύμφωνα με το BFMTV, ενώ η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, αργότερα την ίδια μέρα. Μάλιστα η μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία πιθανού υπόπτου καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες καθώς ανακαλύφθηκαν σημάδια απαγωγής το υπόγειο του σπιτιού της ανήλικης, ενώ βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε μια γυναίκα έξω από το κτίριο να μεταφέρει μια βαλίτσα. Η εν λόγω βαλίτσα είχε μέσα το πτώμα του κοριτσιού, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.

Το πρόσωπο του 12χρονου κοριτσιού ήταν καλυμμένο με ταινία και είχε μαχαιριές στον λαιμό της, ενώ περισσότερες απαντήσεις για το φρικιαστικό έγκλημα αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Συνελήφθησαν οκτώ ύποπτοι

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ, οκτώ άτομα βρίσκονται υπό κράτηση, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές για ποιο λόγο συνελήφθησαν, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This