Προκλητικά ψέματα από Τσαβούσογλου για τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο

Αδιανόητη επίθεση στην Ελλάδα από τον Τούρκο ΥΠΕΞ

Must Read

Σε νέο προκλητικό παραλήρημα με διασπορά ψευδών ειδήσεων προχώρησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή τους 92 μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επιτέθηκε ξανά στη χώρα μας, κάνοντας λόγο για «αναίσχυντες κατηγορίες της Ελλάδας» και fake news, μετά τον εντοπισμό των γυμνών μεταναστών.

Ο ανεκδιήγητος Τσαβούσογλου, υποστήριξε ότι η Ελλάδα «παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και συκοφαντεί την Τουρκία».

«Είναι πραγματικά ξεδιάντροπο και απερίσκεπτο η Ελλάδα να προσπαθεί να φανεί ότι έχει δίκιο ακόμα και στην πιο άδικη κατάσταση. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Ελλάδας μοιράστηκε μια φωτογραφία γυμνών μεταναστών: μόνο ξεδιάντροποι, όπως η Ελλάδα έκανε κάτι τέτοιο. Με την υποστήριξη της Frontex, η απάνθρωπη μεταχείρισή της τέθηκε στο μικροσκόπιο. Η Frontex είναι συνένοχος. Αποδείχθηκε ότι άλλαξαν συντεταγμένες για να δείξουν ότι έγιναν σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Την τελευταία εβδομάδα 4 μετανάστες βγήκαν νεκροί από το Αιγαίο. Η Ελλάδα τους άφησε πάλι να πεθάνουν. Η Ελλάδα τους απωθεί, κατάσχοντας τα πάντα στους μετανάστες, αφήνοντάς τους γυμνούς. Είναι φυσικό να συκοφαντεί την Τουρκία καθώς τα εγκλήματά της αυξάνονται. Κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζουν την Ελλάδα. Το κερί του ψεύτη στην Ελλάδα καίει μέχρι το βράδυ. Εδώ είναι τα γεγονότα. Αναφέραμε επίσης τις αδικίες στις οποίες είναι εκτεθειμένη η “ΤΔΒΚ”» υποστήριξε ο Τσαβούσογλου σε δηλώσεις του.

Στον ΟΗΕ το περιστατικό με τους 92 μετανάστες




Σημειώνεται ότι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, έκανε λόγο για «θλιβερό επεισόδιο» και εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία, ενώ επεσήμανε ότι έχει ζητήσει να δει τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και έχει ήδη ενημερώσει και τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το περιστατικό με τους γυμνούς και κακοποιημένους μετανάστες που βρέθηκαν στον Έβρο.




Δείτε επίσης:

Σοκαριστικές εικόνες στον Έβρο: Τούρκοι εγκατέλειψαν γυμνούς μετανάστες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This