Περίπου 1.000.000 Βρετανοί «έκοψαν» φέτος τις συνδρομές τους σε πλατφόρμες streaming για έναν πολύ σοβαρό λόγο

Κι όμως, δεν φταίει (μόνο) η ποιότητα του προσφερόμενου υλικού...

Must Read

Κατά 937.000 έχει μειωθεί ο συνολικός αριθμός κατοικιών στη Βρετανία με τουλάχιστον μία συνδρομή επί πληρωμή σε κάποια πλατφόρμα streaming, το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, για έναν και μοναδικό λόγο: την οικονομική δυσχέρεια των νοικοκυριών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Guardian», σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ανάλυσης συμπεριφοράς των καταναλωτών Kantar Worldpanel, περισσότερα από 16 εκατομμύρια νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρώνουν για τουλάχιστον μία συνδρομητική υπηρεσία video on demand. Αριθμός ο οποίος αναμένεται να ελαττωθεί σημαντικά στο άμεσο μέλλον, καθώς, πολύ απλά, οι πολίτες αδυνατούν, πλέον, να τα βγάλουν πέρα με την ενεργειακή κρίση.

«Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες streaming. Ο λόγος που οι άνθρωποι τις ακυρώνουν είναι η ανάγκη να εξοικονομήσουν χρήματα», ανέφερε ο Ντομινίκ Σουνέμπο από την Kantar Worldpanel.

Οι δύο σειρές της χρονιάς που ανέμενε το κοινό ήταν το prequel του «Game Of Thrones», «House of The Dragon» του HBO και το The Lord of The Rings: The Rings Of Power του Amazon από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η τηλεθέασή τους άγγιξε ποσοστά – ρεκόρ, οι σειρές, οι οποίες ξεκίνησαν να προβάλλονται τέλη Αυγούστου (η πρώτη) και αρχές Σεπτεμβρίου (η δεύτερη), δεν απέτρεψαν την περαιτέρω μείωση των συνδρομών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα, το τρίτο τρίμηνο του 2022 περί τα 234.000 ήταν τα νοικοκυριά που ακύρωσαν τις συνδρομές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This