Χαμός στο twitter με την παραίτηση της Λιζ Τρας: «Είχα σπυράκια που κράτησαν περισσότερο…»

Σε τρολάρισμα της παραίτησης προχώρησε και η Ryanair

Must Read

Η παραίτηση της Λις Τρας, η οποία υπέκυψε τελικά στις αφόρητες πολιτικές πιέσεις που της ασκήθηκαν το τελευταίο διάστημα, «φωτιά» έχουν πάρει τα social media της Βρετανίας, αλλά και της Ελλάδας.

Ρεσιτάλ δίνουν οι χρήστες του διαδικτύου με τα σχόλιά τους, κυκλοφορώντας μάλιστα φωτογραφία της Ντάουνινγκ Στριτ με το σύμβολο της… Airbnb για να καταδείξουν ότι η μονιμότητα είναι άγνωστη λέξη για την πρωθυπουργική κατοικία.

Την παραίτηση Λιζ Τρας σχολίασε και ο Κρεγκ Τόμας, Αμερικάνος παραγωγός, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην παραγωγή «American Dad!», καθώς και στη δημοφιλή κωμική σειρά «How I Met Your Mother», γράφοντας «Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι χάλια στην Αγγλία, αλλά μόλις είδα το 10 της Ντάουνινγκ Στριτ να εμφανίζεται στο Airbnb…»

Περισσότερο από τη θητεία της Τρας διήρκεσε η παραμονή του τραγουδιού «Believe» της Cher στο νούμερο ένα των βρετανικών τσαρτ, κατά πέντε ημέρες, έγραψε άλλος χρήστης του Twitter

Σε σχόλιο προχώρησε και η πολιτική σχολιαστής Άννα Ναβάρο-Καρντένας που έγραψε: «Είχα σπυράκια που κράτησαν περισσότερο από τη Λιζ Τρας στη θέση της πρωθυπουργού».

Σε τρολάρισμα της παραίτησης προχώρησε και η Ryanair που δημοσίευσε στο Twitter ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομά της, με ανοιχτό προορισμό και με θέση το νούμερο 10D, δηλαδή την πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο.

Ίδια η κατάσταση και στο ελληνικό twitter με χρήστρια να αναφέρει ότι η θητεία της Λιζ Τρας κράτησε λιγότερο απ’ όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This