Στο Μπάκινγχαμ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θα συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο

Must Read

Αναχώρησε από το Φανάρι για τη Μεγάλη Βρετανία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπου και θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Νικήτα, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εκατονταετηρίδα από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Στο πλαίσιο της επισκέψεώς του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα έχει κατ’ ίδίαν συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’, στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Το πρωί της Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Λονδίνο, ενώ το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα χοροστατήσει κατά τον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκτάριου Battersea, όπου στη συνέχεια θα εγκαινιάσει και την λειτουργία του συσσιτίου της κοινότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This