Η μοιραία βόλτα του 22χρονου Παναγιώτη…

Φονική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με ΙΧ – Φορούσε προστατευτικό κράνος και στολή

Must Read

Στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού, ο 22χρονος Παναγιώτης Κωνσταντίνου το απόγευμα της Παρασκευής έδωσε την τελευταία γκαζιά της ζωής του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, η αγωνιστική μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, με τον νεαρό αναβάτη να χάνει τη ζωή του.

«Ο νεαρός μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα αυτό», είπε ο αξιωματικός της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος ήταν αγωνιστικού τύπου και ο ίδιος έφερε κράνος και πλήρη προστατευτική στολή, με τις Αρχές να εξετάζουν αν επιτρεπόταν το δίκυκλο να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.

«Φαίνεται ότι είναι αγωνιστικού τύπου και θα γίνουν εξετάσεις για το καθεστώς του οχήματος αυτού, αν μπορούσε να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους ή εκτός δρόμου», επεσήμανε ακόμα ο κ.Καφάς.

Οι άνδρες της τροχαίας Λεμεσού έκαναν και αλκοτέστ στον οδηγό του ΙΧ, το οποίο είχε μηδενική ένδειξη, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση-έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα να επικοινωνήσει με την τροχαία.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που εξετάζονται, ο Παναγιώτης συνοδευόταν από άλλους μοτοσικλετιστές που απομακρύνθηκαν από το σημείο μετά το τροχαίο.

*πηγή φωτογραφιών: sigmalive.com, alphanews.live

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This