Μπόρις Τζόνσον: Αναφορές ότι έχει εξασφαλίσει 100 υποστηρικτές για να διεκδικήσει ξανά την πρωθυπουργία

Must Read

Ο Μπόρις Τζόνσον φέρεται πως είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη υποψηφιότητα για τη διαδοχή της Λιζ Τρας στην πρωθυπουργία της Βρετανίας, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Sunday Times”, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει εξασφαλίσει 100 υποστηρικτές και μπορεί να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για να διεκδικήσει ξανά την πρωθυπουργία.

Δείτε επίσης: Δύο «σκιές» στη Βρετανία: Η παραίτηση Τρας και το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνσον

Με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Τιμ Στίπμαν, υπεύθυνος για το πολιτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “The Sunday Times”, επικαλούμενος μία ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας υποστηρίζει ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με τους κανόνες του κόμματος για τον διαγωνισμό ηγεσίας όλοι οι υποψήφιοι χρειάζονται την υποστήριξη τουλάχιστον 100 βουλευτών μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα για να παραμείνουν στην κούρσα της διεκδίκησης. Σε περίπτωση που τρεις υποψήφιοι συγκεντρώσουν 100 υποστηρικτές τότε θα διεξαχθεί ψηφοφορία από τους βουλευτές, με τους δύο νικητές να προτείνονται στα μέλη του κόμματος. Εάν τα μέλη πρέπει να ψηφίσουν για τους δύο πρώτους υποψήφιους, ο νέος ηγέτης θα επιλεγεί μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This