Απίστευτος ισχυρισμός του Ελόν Μασκ για τον σύζυγό της Πελόζι και την «αρσενική πόρνη»

Σάλος στις ΗΠΑ για την αμφισβήτηση των συνθηκών της επίθεσης στον Πολ Πελόζι!

Must Read

Τελευταία ενημέρωση. Ο Έλον Μασκ διέγραψε το επίμαχο tweet μετά την κατακραυγή!

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η πρώτη πολιτικής χροιάς αντίδραση του Έλον Μασκ, που μάλιστα αφορά τα γεγονότα για την επίθεση κατά του συζύγου της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσυ Πελόζι.

Το σχόλιο του έχει προκαλέσει σάλο, ειδικά από τη στιγμή που έγινε στο Twitter το οποίο πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ίδιου του δισεκατομμυριούχου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε tweet της Χίλαρι Κλίντον, η οποία υποστήριξε πως η επίθεση κατά του Πολ Πελόζι είχε πολιτικά κίνητρα, ο Μασκ σύναψε ένα άρθρο που υποστηρίζει ότι ο παθών ήταν μεθυσμένος και ήλθε σε αντιπαράθεση με τον δράστη που είναι «Εραστής επί πληρωμή»!

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την ιστορία από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά», έγραψε ο Μασκ…

https://twitter.com/elonmusk/status/1586693291231178753?s=61&t=IsYGV830G3UT40Dq23v6dw

Είναι αυτονόητο πως εάν μία τέτοια ανάρτηση είχε εμφανιστεί στο Twitter πριν την εξαγορά από τον ισχυρό άνδρα της Tesla, θα είχε εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού.

Τώρα όμως, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του μέσου, γεγονός που έχει προκαλέσει κύμα οργής από την πλευρά των δημοκρατικών αλλά και ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους ρεπουμπλικάνους!

Τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, χαρακτήριζαν τον δράστη David DePape (αριστερά στη φωτό) ως ακροδεξιό με πολιτικά κίνητρα που είχε ως στόχο την ίδια την Νάνσι Πελόζι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This