Ο Ερντογάν «απελευθέρωσε» την προαγωγό του ISIS

Must Read

Μεταξύ των 785 τζιχαντιστών, που το έσκασαν από φυλακή στη Συρία κατά τη διάρκεια επίθεσης του τουρκικού στρατού και των παραστρατιωτικών συνεργατών του εναντίον των Κούρδων φυλάκων, ήταν και η λεγόμενη «προξενήτρα του ISIS». Η γυναίκα, που παρέσερνε μέσω διαδικτύου στη Συρία νεαρές Ευρωπαίες, προκειμένου να παντρευτούν τζιχαντιστές της οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος”, και οι οποίες τελικά κατέληγαν να πέφτουν θύματα βιασμών από διαφορετικούς «συζύγους».

Η 25χρονη Τούμπα Γκόνταλ από το Γουόλθαμστοου του νοτιοανατολικού Λονδίνου βρισκόταν στη φυλακή μαζί με τα δύο παιδιά της και, όπως ανακοίνωσαν οι κουρδικές αρχές, ουσιαστικά βγήκε… ανενόχλητη από τη φυλακή Αϊν Ισα στη Ράκα. Η ίδια είχε καταλήξει στη φυλακή, αφού συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα με την Τουρκία.

Την ίδια ώρα οι Κούρδοι της Συρίας μετρούν εκατοντάδες νεκρούς αμάχους και πολεμιστές από την τουρκική εισβολή την οποία ο Ταγίπ Ερντογάν «βάφτισε» «Άνοιξη Ειρήνης». Παράλληλα, περισσότεροι από 130.000 Κούρδοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους… 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This