Ακόμα ένα αιματηρό Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο – Μάστιγα τα μαχαιρώματα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα αιματηρά περιστατικά -και συγκεκριμένα τα μαχαιρώματα- στο Λονδίνο, με την αγγλική πρωτεύουσα να ζει τη χειρότερη -από πλευράς εγκλημάτων- χρονιά της δεκαετίας. Το νούμερο των ανθρωποκτονιών είναι περίπου 140 για φέτος, με τα 119 περιστατικά να αφορούν επιθέσεις με μαχαίρι. Και το πέπλο της βίας συνεχίζει να τυλίγει το Λονδίνο…

Ένας εικοσάχρονος είναι το τελευταίο θύμα της «επιδημίας» των μαχαιρωμάτων στο Λονδίνο, η οποία θυμίζει περιγραφές έργων του Ντίκενς. Ο νεαρός άνδρας, που μαχαιρώθηκε στο στέρνο στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, βρέθηκε να κείτεται νεκρός χθες τα ξημερώματα. Για τη δολοφονία συνελήφθη ως ύποπτο ένα 17χρονο αγόρι.

Την ίδια μέρα, σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας μαχαιρώθηκαν ένας έφηβος κι ένας άνδρας, σε ξεχωριστά περιστατικά. Ο νέος θάνατος αποτελεί τον 119ο στο Λονδίνο μόνο για φέτος, έπειτα από ακόμα δύο θανάτους την περασμένη Πέμπτη και τρεις δολοφονίες μέσα σε μόλις 24 ώρες ώρες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

H «κρίση» των επιθέσεων με μαχαίρι βασανίζει τη Βρετανία τα τελευταία πέντε χρόνια, με τις Αρχές να παλεύουν να βρουν λύση. Η υπερκατανάλωση αλκοόλ των Άγγλων καθώς και η χρήση ναρκωτικών οδηγούν σε έξαρση της βίας και άρση αναστολών.

Στη μάχη ενάντια στην εγκληματικότητα, πάντως, έχουν μπει και τα βρετανικά σούπερ μάρκετ, που προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα αρνούνται να πωλούν μαχαίρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This