Τα «ανεξήγητα 30 λεπτά» κατά τη διάρκεια της επίθεσης στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

Η υπόθεση με τον Πολ Πελόζι γίνεται πιο περίεργη μέρα με την ημέρα

Must Read

Πηγές που είναι κοντά στην έρευνα της υπόθεσης της βίαιης επίθεσης στον Πολ Πελόζι, σύζυγο της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των  ΗΠΑ, είπαν σήμερα στο NBC News ότι όταν η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση υψηλής προτεραιότητας, δεν είχαν ιδέα ότι είχαν κληθεί στην κατοικία Πελόζι.

Επιπλέον, ο Πελόζι δεν κήρυξε αμέσως κατάσταση έκτακτης ανάγκης ούτε προσπάθησε να φύγει από το σπίτι του.

«Μετά από ένα χτύπημα και μια φωνή των αστυνομικών, την εξώπορτα άνοιξε ο κ. Πελόζι. Ο 82χρονος δεν δήλωσε αμέσως κατάσταση έκτακτης ανάγκης ούτε προσπάθησε να φύγει από το σπίτι του», αναφέρει το NBC. Αντίθετα, «άρχισε να περπατά αρκετά πίσω στο φουαγιέ προς τον δράστη και μακριά από την αστυνομία».

Επιπλέον, ο Πελόζι και ο δράστης David DePape, έμειναν μόνοι για 30 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το NBC News διέγραψε το κλιπ από τη ροή του Twitter και το διέγραψε και από τον ιστότοπό του!

Εν τω μεταξύ, γειτόνισσα που ζει απέναντι από τους Πελόζι και ήταν ξύπνια όταν έγινε η επίθεση, δεν άκουσε κάποιον συναγερμό, ή κάτι ασυνήθιστο.

«Όχι, τίποτα και ξέρετε, ήμασταν ξύπνιοι εκείνη την ώρα το πρωί· ο σύζυγός μου ήταν ξύπνιος. Δεν ακούσαμε καν σειρήνες», είπε η Sally McNulty στους The Epoch Times.

Η ΜακΝάλτι, η οποία ζει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια, είπε ότι όλα ήταν ήσυχα την ώρα της επίθεσης στις 2 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.

Η McNulty είπε ότι δεν θυμάται να έχει ακούσει ποτέ τον συναγερμό των Πελόζι να χτυπάει στο παρελθόν, αν και κατά καιρούς έχει ακούσει άλλους στη γειτονιά.

Ο 82χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός κατάγματος στο κρανίο, αλλά και άλλων τραυματισμών, στο Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Τραύματος του Ζούκερμπεργκ Σαν Φρανσίσκο, καθώς ο 42χρονος δράστης φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί.

Όπως αναφέρει το PJ Media, «η αποτυχία του Πελόζι να καλέσει σε βοήθεια ή να φύγει από το σπίτι του ήταν μια λεπτομέρεια στη δικαστική κατάθεση, που προηγουμένως προκάλεσε εντύπωση σε μας και φαίνεται ότι ακόμη και το NBC News το βρίσκει περίεργο».

«Το γιατί ο Πελόζι δεν προσπάθησε να ξεφύγει, ή να πει στους αξιωματικούς που απάντησαν, ότι βρισκόταν σε κίνδυνο είναι ασαφές», σημείωσε ο Μιγκέλ Αλμαγκέρ του NBC News.

Ωστόσο, η έκθεση υποδηλώνει ότι δεν είναι γνωστό εάν ο Πελόζι ήταν ήδη τραυματισμένος ή σε ποια ψυχική κατάσταση βρισκόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This