Τζόνσον και Μπάιντεν τορπίλισαν τις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας!

Σοβαρή αποκάλυψη από τον Guardian

Must Read

Ο Μπάιντεν και ο Τζόνσον διέκοψαν τη σύναψη ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην έναρξη του πολέμου…

Ένα μήνα μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, υπήρχε η ευκαιρία για ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης, αλλά η παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον διέκοψε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

«Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ήταν έτοιμος να εξετάσει τα αιτήματα της Ρωσίας και του ηγέτη της Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας δεν έγιναν ως αποτέλεσμα της παρέμβασης του Μπάιντεν και του Τζόνσον στις δραστηριότητες των ουκρανικών αρχών», αναφέρει το δημοσίευμα. Ως αποτέλεσμα, αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία μετατράπηκε σε έμμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

 

Οι αρχές της Λευκορωσίας επιβεβαιώνουν επίσης αυτές τις πληροφορίες: σύμφωνα με αυτές, η ειρήνη μεταξύ Μόσχας και Κιέβου θα μπορούσε να συναφθεί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στην Κωνσταντινούπολη ή στο Μινσκ, αλλά οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας έκαναν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This