Πιθανό κρούσμα Έμπολα σε νοσοκομείο της Βρετανίας

Ασθενής είχε ενδεικτικά συμπτώματα του θανατηφόρου ιού

Must Read

Πιθανό κρούσμα του ιού Έμπολα εντοπίστηκε σε νοσοκομείο του Έσσεξ στη Μεγάλη Βρετανία, με τις υγειονομικές αρχές της χώρας να σημαίνουν συναγερμό.

Συγκεκριμένα, πτέρυγα του νοσοκομείου Colchester έκλεισε λόγω φόβου ότι κάποιος ασθενής έχει προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό. Αν και η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει επιβεβαιώσει εγχώρια μόλυνση από τον ιό Έμπολα, έδωσε όμως την πληροφορία ότι όσοι έχουν πρόσφατα ταξιδέψει, υποβάλλονται σε εξετάσεις για μια σειρά από ασθένειες.

Όπως αποδείχτηκε, ασθενής είχε ενδεικτικά συμπτώματα του θανατηφόρου ιού και είχε μόλις επιστρέψει από περιοχή που είχε πληγεί από τον Έμπολα. Η Ουγκάντα ​​είναι αυτή τη στιγμή η μόνη χώρα στον κόσμο που μάχεται με ενεργό ξέσπασμα του ιού.

Οι Βρετανοί αξιωματούχοι πάντως αρνήθηκαν να δηλώσουν ρητά ότι ο ασθενής, είχε μόλις επιστρέψει από την Ουγκάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This