«Thanks, but no thanks»: Ο Τραμπ «σνομπάρει» τον Μασκ που τον καλεί να επιστρέψει στο Twitter!

«Έχουν πολλά προβλήματα εκεί. Βλέπετε τι γίνεται…», υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Must Read

Τι κι αν ο Έλον Μασκ «έστρωσε το χαλί» στον Ντόναλντ Τραμπ για να επιστρέψει… θριαμβευτικά στο Twitter; Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ πλέον δηλώνει πως… δεν βλέπει το λόγο να το κάνει!

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και ένα online δημοψήφισμα μέσω της πλατφόρμας του, όπου ρωτούσε τους χρήστες του Twitter εάν θεωρούν πως πρέπει να επιτραπεί ξανά στον Τραμπ να ανοίξει το προφίλ του, στο οποίο μάλιστα επικράτησε το «ναι», με βραχεία πλειοψηφία, πάντως, έναντι του «όχι», με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια! Έτσι, άναψε και επίσημα το πράσινο φως για να επιστρέψει ο 76χρονος επιχειρηματίας και πολιτικός στην… αγαπημένη του πλατφόρμα.

Ωστόσο, σε σημερινές δηλώσεις του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ότι πάντα εκτιμούσε τον Έλον Μασκ, του αρέσει που αγόρασε το Twitter, αλλά… προτιμάει να παραμείνει στη δική του -εξαιρετικά επιτυχημένη, όπως υποστήριξε- πλατφόρμα social media, το Truth Social, από το να επιστρέψει στο Twitter. «Έχουν πολλά προβλήματα εκεί. Βλέπετε τι γίνεται…», υποστήριξε.

Ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου στο Twitter είναι εκ νέου προσπελάσιμος από το βράδυ του Σαββάτου, μετά την απόφαση του Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του. Μια αναστολή, η οποία είχε αποφασιστεί μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο, την 6η Ιανουαρίου 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This