Παγκόσμιος διασυρμός του Πολωνού προέδρου από φαρσέρ που παρίσταναν τον Μακρόν!

Ο «πολεμοχαρής Πολωνός», διαβεβαίωσε τους φαρσέρ ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση πόλεμο με την Ρωσία, καρφώνοντας μάλιστα τους Ουκρανούς…

Must Read

Μπορεί ο πρόεδρος της Πολωνίας Ντούντα να εμφανίζεται δημόσια ως «πολέμαρχος» κατά της Ρωσίας, η φάρσα όμως που του έστησαν, έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο διασυρμό του. Ήταν μάλιστα τη δεύτερη φορά που οι συγκεκριμένοι Ρώσοι φαρσέρ ξεγέλασαν τον Πολωνό πρόεδρο.

Πέραν όμως του κωμικού του θέματος, η υποτιθέμενη συζήτηση με τον «Γάλλο πρόεδρο Μακρόν», έβγαλε σημαντικές ειδήσεις… Ενώ γκρεμίσει το φιλοπόλεμο προφίλ που προσπαθούσε να καλλιεργήσει ο πρόεδρος της Πολωνίας, αφού στην συνομιλία εμφανίστηκε ως υπέρμαχος της ειρήνης, που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση πολέμου με την Ρωσία…

Οι Vovan και ο Lexus κατάφεραν να ξεγελάσουν τον Ντούντα, όταν εκείνος μιλούσε με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ μέσα στη νύχτα για την κατάσταση σχετικά με τον ουκρανικό πύραυλο που έπεσε στην Πολωνία. Η κλήση υποτίθεται ότι έγινε με πρωτοβουλία του Γάλλου προέδρου Μακρόν.

Ο Πολωνός πρόεδρος λοιπόν πιστεύοντας ότι συνομιλεί με τον Γάλλο ομόλογό του, έσπευσε να τον διαβεβαιώσει με απόλυτη σαφήνεια, ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση πόλεμο με τη Ρωσία. Ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ προσεκτικός, «απόλυτα προσεκτικός» και χρησιμοποίησε ως επιχείρημα στον «ανήσυχο Γάλλο πρόεδρο» που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση την ρήξη Ρωσίας – ΝΑΤΟ, ότι η Πολωνία δεν ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 5 της συμμαχίας, αλλά του άρθρου 4!

Στη συνέχεια μάλιστα ο Ντούντα διευκρίνισε πως ανησυχεί πάρα πολύ από τον βομβαρδισμό στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, που όμως διεξάγεται από την ουκρανική πλευρά!

Η αποκάλυψη της συνομιλίας έχει προκαλέσει χλεύη και κατακραυγή κατά του προέδρου της Πολωνίας…

Οι συγκεκριμένοι φαρσέρ έχουν ήδη εξαπατήσει τον Πρόεδρο της Πολωνίας τον Ιούλιο του 2020, καλώντας τον εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και συγχαίροντάς τον για την εκλογική του νίκη!

https://www.youtube.com/watch?v=6xnFebPVzVI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This