Ο Πούτιν εξέφρασε τη συμπόνοια του σε μανάδες και συζύγους στρατιωτών που πολεμούν στην Ουκρανία

«Καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απώλεια ενός γιου, ειδικά για μία μητέρα», δήλωσε με... σπασμένη φωνή ο Ρώσος πρόεδρος

Must Read

Με μητέρες και συζύγους Ρώσων στρατιωτών που πολεμούν στην Ουκρανία συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια προσπάθειά του, ενδεχομένως, να κατευνάσει την οργή τους για το γεγονός ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως αρέσκεται να την αποκαλεί ο Ρώσος πρόεδρος, όχι μόνο δεν δείχνει να ολοκληρώνεται σύντομα, αλλά χρειάστηκε να γίνει και «μερική» επιστράτευση, ώστε να σταλεί… φρέσκο αίμα στο μέτωπο.

Καθισμένος σε ένα τραπέζι και περιτριγυρισμένος από γυναίκες κάθε ηλικίας, όλες τους μητέρες ή/και συζύγους στρατιωτών από τη Ρωσία που βρίσκονται στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο, ο Πούτιν εξέφρασε την συμπαράστασή του εκ μέρους της Μόσχας. «Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά και ολόκληρη η ηγεσία της χώρας συμμεριζόμαστε τον πόνο σας», δήλωσε.

«Καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απώλεια ενός γιου, ειδικά για μία μητέρα», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, αναστενάζοντας και σταματώντας κάθε τόσο για να καθαρίσει τον λαιμό του, όπως μπορούμε να δούμε στο σχετικό βίντεο. «Συμμεριζόμαστε αυτόν τον πόνο», είπε επίσης.

Οι μητέρες των στρατιωτών άκουσαν προσεχτικά τις δηλώσεις του Πούτιν, ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βασιζόμενο σε ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, στο μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε δεν συμπεριλήφθηκαν τα δικά τους σχόλια προς τον πρόεδρο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες και από τις δύο πλευρές, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, και η ρωσική εισβολή έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση μεταξύ της Μόσχας και της Δύσης από την πυραυλική κρίση των πυραύλων στην Κούβα το 1962.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες έχουν σταλεί να πολεμήσουν στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και περισσότεροι από 300.000 έφεδροι, οι οποίοι κλήθηκαν στο πλαίσιο της «μερικής» επιστράτευσης που ανακοίνωσε ο Πούτιν τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This