Φρίκη στις ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και τα έκρυψε στην μπανιέρα!

Τα άψυχα κορμάκια ανακάλυψε ο πατέρας των παιδιών!

Must Read

Μια τραγωδία που θυμίζει την «Μήδεια» εκτυλίχθηκε χθες σε μια γειτονιά του Μπρονξ, στην Αμερική. Μια 22χρονη συνελήφθη από την αστυνομία καθώς φέρεται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά της τα οποία ήταν 3 ετών και 11 μηνών αντίστοιχα!

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς η αστυνομία κλήθηκε το Σάββατο στο καταφύγιο αστέγων στο 246 Echo Place καθώς μια η γυναίκα παρουσίαζε αρκετά περίεργη συμπεριφορά.

Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα γυμνή και όντως να συμπεριφέρεται περίεργα καθώς φέρεται να προσπάθησε να κάψει κάποια πράγματα στην κουζίνα.Μάλιστα, ενώ έκαναν έρευνα στο σπίτι δεν βρήκαν τα άψυχα σώματα των παιδιών τα οποία η νεαρή δράστιδα είχε τοποθετήσει στην μπανιέρα και τα είχε κρύψει κάτω από πολλά ρούχα!

Τελικά, η αστυνομία έφυγε μαζί με την γυναίκα και την πήγε στο νοσοκομείο. Ένας από τους γείτονας τους είχε αναφέρει πως τα παιδιά δεν βρίσκονται στο σπίτι αλλά μαζί με τον πατέρα τους και οι αστυνομικοί τον πίστεψαν.

Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που έμελλε να τα ανακαλύψει μαχαιρωμένα στο λαιμό και στο σώμα τους, όταν πήγε αργότερα στο διαμέρισμα! Όπως είπε στην αστυνομία, είχε φύγει από το σπίτι την Παρασκευή μετά από καυγά και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του εκείνη τη νύχτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που πήραν αργότερα οι αστυνομικοί από τους γείτονες, ανέφεραν πως η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φώναζε «τι έκανα, τι έκανα;» ενώ περιφερόταν έξω από το σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This