Μακάβριο: Ματωμένα πακέτα με μάτια ζώων λαμβάνουν πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη!

Must Read

Σε μια ιδιαίτερα περίεργη κίνηση που προκαλεί έντονο προβληματισμό έχουν προχωρήσει άγνωστοι καθώς, όπως ανέφερε,σήμερα εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο σε ανάρτησή του στο Facebook,  αρκετές πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έχουν λάβει «ματωμένα πακέτα» τα οποία περιείχαν μάτια ζώων!

Ο Νικολένκο διευκρίνισε ότι τα πακέτα αυτά, τα οποία είχαν περιχύσει με ένα υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά, έφτασαν στις ουκρανικές πρεσβείες μετά τη σειρά επιστολών-βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.

Όπως εξήγησε ο ίδιος τέτοια πακέτα έχουν λάβει οι πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, όπως επίσης τα γενικά προξενεία της χώρας στην Νάπολη (Ιταλία), την Κρακοβία (Πολώνια) και το προξενείο στο Μπρνο (Τσεχία).

«Μελετούμε τη σημασία αυτού του μηνύματος», ανέφερε ο Νικολένκο, προσθέτοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα είχε δώσει εντολή όλες οι εμπλεκόμενες πρεσβείες και προξενεία να τεθούν σε κατάσταση υψηλού συναγερμού.

Υπενθυμίζεται πως έξι επιστολές-βόμβα εστάλησαν αυτή την εβδομάδα σε στόχους στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων στον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ και την αμερικανική πρεσβεία στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η Μαδρίτη να ενισχύσει την ασφάλεια.

Ο Νικολένκο δήλωσε ότι η είσοδος στο διαμέρισμα του πρεσβευτή στο Βατικανό είχε υποστεί βανδαλισμό. Πηγή της πρεσβείας στη Ρώμη δήλωσε ότι μπροστά από την πόρτα είχαν τοποθετηθεί ανθρώπινα περιττώματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρεσβεία στο Καζακστάν είχε λάβει απειλή για τοποθέτηση βόμβας, που στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε.

Η πρεσβεία στις ΗΠΑ έλαβε επιστολή που περιείχε επικριτικό άρθρο για την Ουκρανία, ανέφερε ο ίδιος. Η επιστολή, όπως και οι περισσότερες από τις άλλες, προερχόταν από μία ευρωπαϊκή χώρα, δήλωσε ο ίδιος, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This