Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Ζήλεψε τους Άραβες! Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημα μου (στο ίδιο σπίτι)

Στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του, την οποία ερωτεύτηκε στο σχολείο, και με μια καλλονή που γνώρισε στο γυμναστήριο ζει ο Λέο Μπαρίγιας. Μάλιστα, ο Αμερικανός υποστηρίζει ότι στην πολυσυντροφική οικογένειά τους απολαμβάνει περισσότερο το γεγονός ότι είναι πιο κοντός και από τις δύο.

Ο 34χρονος από το Κένγουικ της Ουάσινγκτον δήλωσε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ερωτεύτηκε την 32χρονη σήμερα Μαίρη στα 15 του, όταν εκείνη ήταν 13 ετών. Μόλις η Μαίρη έκλεισε τα 17, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά, την τετράχρονη Πέιτζ και τον εννιάχρονο Κάρσον.


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” το ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες γυμναστηρίου και το 2015 γνώρισαν την 29χρονη Κίμπερλι Σλαγκλ. Οι τρεις τους έγιναν φίλοι, αλλά τα πράγματα στην πορεία πήραν ρομαντική τροπή και από τον Σεπτέμβριο του 2016 δημιούργησαν ερωτικό τρίγωνο.

Έναν χρόνο αργότερα η Σλαγκλ μετακόμισε στο σπίτι των Μπαρίγιας, μαζί με τα δύο παιδιά της, τον επτάχρονο Κίμπερ και τον εντεκάχρονο Κίγκαν.

Από τότε, όπως υποστηρίζει ο Λέο, στην πολυσυντροφική οικογένειά του πηγαίνουν όλα καλά, αν και παραδέχεται ότι κάποιες φορές αντιμετωπίζουν προβλήματα ζήλιας. Συχνά αναρτούν φωτογραφίες τους στο στο Instagram, στις οποίες ο Λέο δηλώνει περήφανος που τα έχει με δύο ψηλότερές του γυναίκες. «Τα υπέροχα πράγματα, όπως τα διαμάντια, παραδίδονται σε μικρά πακέτα» δήλωσε με νόημα ο 34χρονος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ