Ο Μάικλ Σιν «βλέπει» UFO στο… χωριό του

Must Read

Ο ηθοποιός Μάικλ Σιν δηλώνει σίγουρος ότι η πόλη του στην Ουαλία αποτελεί «στέκι» εξωγήινης ζωής! Ο 50χρονος, που μεγάλωσε στο Πορτ Τάλμποτ, δήλωσε σε εκπομπή ότι η ιδιαίτερη πατρίδα του ήταν «σταθμός» εξωγήινων, σαν κι αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες.

«Νομίζω ότι το Πορτ Τάλμποτ, απ’ όπου κατάγομαι, βρίσκεται σε κάποιον περίεργο χάρτη εξωγήινων. Είναι ένα είδος στάσης, είναι σαν ένα πέρασμα. Η κυρία που έμενε δίπλα, η οποία ήταν αξιοσέβαστη και δεν θα σκαρφιζόταν ιστορίες, μας είπε ότι ένα πρωινό βρισκόταν στην κουζίνα που έβλεπε στον κήπο της. Εκεί που έφτιαχνε καφέ, ένας ιπτάμενος δίσκος κατέβηκε, αιωρήθηκε πάνω από τον κήπο και έφυγε» αποκάλυψε ο ηθοποιός, που δήλωσε ότι και ο ίδιος και ο πατέρας του είχαν αντίστοιχες εμπειρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This