Θρίλερ στην Βρετανία: Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Τζέρσεϊ – Τουλάχιστον ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε στην Βρετανία, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο κατοικιών στην νήσο Τζέρσεϊ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και αρκετοί να τραυματιστούν, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ρόμπιν Σμιθ ανακοίνωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε περί τις 04.00 τοπική ώρα και ότι περί τους δέκα κατοίκους παραμένουν αγνοούμενοι. Παράλληλα, οι οπικές αρχές αναφέρουν πως 20 με 30 άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, και πως η φωτιά από την έκρηξη έχει σβηστεί.

Ωστόσο η περιοχή είναι πολύ επικίνδυνη σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας. Ο ίδιος εκτίμησε πως οι έρευνες θα κρατήσουν μέρες. Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Pier Road. Σημειώνεται πως το St Helier είναι μια από τις 12 ενορίες του Τζέρσεϊ, του μεγαλύτερου νησιού της Μάγχης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This