Μακελειό στη Ρώμη: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε συνέλευση πολυκατοικίας!

Τέσσερις τραυματίες, τρεις εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση

Must Read

Μια τυπική συνέλευση πολυκατοικίας μετατράπηκε σε εφιάλτη στην Ιταλία! Ένας 50χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί κατά την διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας στην περιφερειακή συνοικία της Ρώμης, Φιντέβε, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να πέσουν νεκροί και τέσσερις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατά την διάρκεια της συνέλευσης προέκυψε διαφωνία για το πως θα μοιραστούν τα έξοδα της πολυκατοικίας και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί τους συμμετέχοντες. Την ζωή τους έχασαν τρεις γυναίκες και από τους τέσσερις τραυματίες, τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.




Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά το μακελειό και ανακρίνεται, ονομάζεται Κλάουντιο Κάμπιτι.

«Διαφώνησε και άνοιξε πυρ σε κλάσμα δευτερολέπτου, εντελώς απροειδοποίητα», δήλωσε ένας από τους ένοικους, σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στη Ρώμη: Πυροβολισμοί σε μπαρ με νεκρούς και τραυματίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This