Θρίλερ στη Ρώμη: Πυροβολισμοί σε μπαρ με νεκρούς και τραυματίες

Must Read

Τον φόβο και τον τρόμο έσπειρε στην Ρώμη άγνωστος άνδρας, που εισέβαλε σε μπαρ νωρίτερα σήμερα το πρωί και άνοιξε πυρ, με τα ΜΜΕ της Ιταλίας να μεταδίδουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και ισάριθμοι τραυματίες.

Στη Ρώμη έχει σημάνει συναγερμός, έχει ήδη κινητοποιηθεί η αστυνομία, ενώ αναμένεται περεταίρω ενημέρωση και από τις αρχές της Ιταλίας. Τρία από τα θύματα της επίθεσης, σημειώνεται ότι είναι πιθανό να είναι γυναίκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας άνδρας. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για πολλούς πυροβολισμούς. Το μπαρ βρίσκεται στο via Monte Gilberto στο Fidene – μια εμπορική και οικιστική περιοχή της βορειοανατολικής Ρώμης δίπλα στον ποταμό Τίβερη.

Η ιταλική «La Repubblica», επικαλούμενη επίσημες πηγές, αναφέρει ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν ύστερα από καβγά σε συνέλευση ιδιοκτητών πολυκατοικίας η οποία γινόταν στο συγκεκριμένο καφέ-μπαρ. Η ιταλική εφημερίδα προσθέτει ότι οι τρεις από τους τέσσερις τραυματίες είναι βαριά τραυματισμένοι.

Τα πρώτα τηλεφωνήματα στην αστυνομία έγινα στις 09:30 (τοπική ώρα). Στον τόπο της επίθεσης έφτασαν αμέσως περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και τέσσερα ασθενοφόρα. Οι τραυματίσες ήδη νοσηλεύονται, μεταδίδει η «La Repubblica». Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης της επίθεσης έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This