Απίστευτη τραγωδία στην Βρετανία: Πέθαναν τρία παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη!

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που χτύπησε την Αγγλία καθώς τρία παιδιά τα οποία ανασύρθηκαν χθες από την παγωμένη λίμνη Σόλιχαλ που βρίσκεται στο πάρκο Μπαμπς Μιλ στο Κινγκς Χερστ της Βρετανίας δεν τα κατάφεραν και έφυγαν από τη ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά ήταν ηλικίας 8, 10 και 11 ετών. Από την λίμνη ανασύρθηκε ακόμα ένα αγόρι, 6 ετών, το οποίο δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

https://twitter.com/IndMediaGroup/status/1602263318093336576

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα παιδιά είχαν πάει στην λίμνη και έπαιζαν πάνω στην παγωμένη επιφάνειά της όταν ο πάγος έσπασε και βρέθηκαν μέσα στο νερό. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν την τραγωδία ακούστηκαν φωνές που έλεγαν πως αυτό που πήγαιναν να κάνουν δεν είναι ασφαλές. 

Ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς συνεχίζονται οι έρευνες των αρμόδιων αρχών στη λίμνη καθώς υπήρχαν αναφορές ότι τα άτομα που έπεσαν στα παγωμένα νερά ήταν έως και έξι. 

 

«Εργαζόμαστε μαζί με συναδέλφους από την Πυροσβεστική και την Υπηρεσία ασθενοφόρων κάνοντας παν δυνατόν για να υποστηρίξουμε τους εμπλεκόμενους.

Οι έρευνες στη λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη και αν κάποιος άλλος έπεσε μέσα στο νερό.

Κατανοούμε πόσο οδυνηρό είναι αυτό για τις οικογένειες και την ευρύτερη κοινότητα. Ζητούμε από τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες και να μη μοιραστούν κανένα βίντεο σε αυτό το στάδιο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της περιοχής.

Μετά το τραγικό περιστατικό ο διοικητής της Πυροσβεστικής απηύθυνε έκκληση σε μικρούς και μεγάλους να μην επιχειρούν να πλησιάζουν σε ανοιχτά νερά ανεξάρτητα από το πόσο παχύς είναι ο πάγος.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Βρετανία πλήττεται από ένα πρωτοφανές ψυχρό κύμα το οποίο έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This