Η FIFA έριξε «πόρτα» στον Ζελένσκι για μήνυμά του στον τελικό του Μουντιάλ

«Πιστεύαμε ότι η FIFA ήθελε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για το ευρύτερο καλό», ανέφερε έκπληκτος εκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου

Must Read

Αρνητικά απάντησε η FIFA στο αίτημα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εκφωνήσει ένα μήνυμα για τον πόλεμο στην πατρίδα του την Ουκρανία, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ του Κατάρ, ανάμεσα στην Αργεντινή και την -κάτοχο- Γαλλία.

Το προεδρικό γραφείο του Ζελένσκι είχε προτείνει στη FIFA να εμφανιστεί ο Ουκρανός πρόεδρος μέσω βίντεο πριν από τον αγώνα, με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα για την παγκόσμια ειρήνη, αλλά, όπως μεταδίδει το CNN, έλαβε αρνητική απάντηση.

«Πιστεύαμε ότι η FIFA ήθελε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για το ευρύτερο καλό», ανέφερε πηγή του προεδρικού γραφείου του Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ουκρανία και FIFA συνεχίζονται.

Το Κίεβο έχει επανειλημμένα χρησιμοποιήσει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα, ανεξάρτητα από το θέμα τους, για να κρατήσει στο παγκόσμιο προσκήνιο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μέχρι στιγμής, ο Ουκρανός πρόεδρος εμφανίστηκε μέσω βίντεο στη Σύνοδο Κορυφής των G20, στα βραβεία Grammy, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά και στα κοινοβούλια πολλών χωρών.

Ακόμη, έχει δώσει συνεντεύξεις σε διάσημους δημοσιογράφους και έχει μιλήσει με μεγάλα ονόματα, όπως ο Ντέιβιντ Λέτερμαν και ο Σον Πεν, ενώ έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας, όπως η αμερικανική «Vogue».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This