Ο Ζελένσκι πάει Ουάσιγκτον για να μιλήσει στο Κογκρέσο!

Σε επιστολή προς τους συναδέλφους της η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι έγραψε: «Παρακαλούμε να είναι παρόντες για μια πολύ ιδιαίτερη εστίαση στη Δημοκρατία το βράδυ της Τετάρτης»

Must Read

Το Capitol Hill ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι για μια κοινή σύνοδο του Κογκρέσου αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το Axios. Αυτή θα ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ζελένσκι στις ΗΠΑ από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο.

Αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για μια πιθανή επίσκεψη την Τετάρτη, λένε στο Axios πολλές ανώτερες πηγές της ηγεσίας.

Ο Ζελένσκι αναμένεται να ευχαριστήσει τους νομοθέτες για τη βοήθεια δισεκατομμυρίων δολαρίων που παρείχαν στην πολεμική προσπάθεια της Ουκρανίας, καθώς και να υποστηρίξει γιατί χρειάζεται ακόμη περισσότερη χρηματοδότηση.

Το Punchbowl News ήταν εκείνο που μετέδωσε για πρώτη φορά την προγραμματισμένη επίσκεψη. Το ταξίδι εξαρτάται από την ασφάλεια, σύμφωνα με άλλη γνωστή πηγή.

Σε επιστολή προς τους συναδέλφους της την Τρίτη, η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι ζήτησε «όλα τα μέλη να είναι φυσικά παρόντα στη συνεδρίαση την Τετάρτη το βράδυ», προσθέτοντας ότι «παρακαλούμε να είναι παρόντες για μια πολύ ιδιαίτερη εστίαση στη Δημοκρατία το βράδυ της Τετάρτης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This