Αθλητικές διοργανώσεις ρίχνουν «πόρτα» στον Salt Bae, μετά τα… καραγκιοζιλίκια στον τελικό του Μουντιάλ!

Πήγε να «καπελώσει» τον Μέσι για μια selfie και τώρα το πληρώνει

Must Read

Την παράσταση από τον -θριαμβευτή του Μουντιάλ του Κατάρ- Λιονέλ Μέσι κόντεψε να κλέψει ο Salt Bae, με τα… καμώματά του κατά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου της διοργάνωσης στον Αργεντινό σούπερ σταρ και τους συμπαίκτες του.

Ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστότερος με το παρατσούκλι Salt Bae, έγινε trend στα social media εξαιτίας της απαράδεκτης όσο και απίστευτα προκλητικής συμπεριφοράς του μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι φωτογραφίες του όπου τον βλέπουμε να… διπλαρώνει τον 35χρονο άσο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινής, προκειμένου να φωτογραφηθεί με το ζόρι μαζί τους, συγκέντρωσαν τη μήνι χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων κι όχι μόνο.

Και να που τα τελευταία 24ωρα διάφορες αθλητικές διοργανώσεις ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους να μην επιτρέψουν στον Salt Bae να δώσει το «παρών» σε αγώνες τους, μεταξύ των οποίων το US Open Soccer Cup, το Κύπελλο Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, δηλαδή, και το διεθνές τουρνουά τένις US Open.

Την ίδια στιγμή κι ενώ το ανηλεές τρολάρισμα στον διάσημο σεφ συνεχίζεται από εκατομμύρια χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μπάλα(…) παίρνει και το μεγάλο αφεντικό της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ Γκιοκτσέ με τον πρόεδρο της FIFA ήταν αυτή που του εξασφάλισε το πάσο να εισέρχεται σε όλες τις περιοχές του σταδίου.

Απόλυτη ευνοιοκρατία

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Σάιμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας, έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae και το πάσο που του δόθηκε, αυτό το οποίο του επέτρεψε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, να κυνηγάει για μισή ώρα τον Μέσι και όποιον άλλο έβρισκε για μια selfie και τελικά να πιάσει ακόμη και το τρόπαιο στα χέρια του, κάτι που, κανονικά, επιτρέπεται μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

«Ήταν αυτή η αδηφάγα διάθεση αυτοπροβολής του, που γύρισε μπούμερανγκ στα μούτρα του, αφού από την περασμένη Κυριακή δέχεται δριμεία κριτική για την αμετροεπή συμπεριφορά του. Γίνεται μια προσπάθεια να καταλάβει με τον άλλο τρόπο ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο όταν εκτίθεται δημόσια και ότι σε τέτοιες κορυφαίες διοργανώσεις δεν πας να «καπελώσεις» τον Λιονέλ Μέσι για τα like, τραβώντας τον για μια φωτό. Ο Νουσρέτ επέλεξε να το κάνει και τώρα αρχίζει να το πληρώνει», αναφέρει σχετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This