Αδιανόητο: Σκότωσε τα τρία παιδιά της επειδή πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένα!

Θύματα δύο αγόρια ηλικίας 10 και 15 ετών και ένα κοριτσάκι μόλις 5 μηνών… - «Το έκανα για να σώσω τα παιδιά μας», έγραψε σε επιστολή προς τον άνδρα της

Must Read

Οι Αρχές στο Γεκατερίνμπουργκ, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, ξεκίνησαν ποινική έρευνα για τη φρικτή δολοφονία τριών παιδιών, καθώς αναφορές στα ΜΜΕ κάνουν λόγο πως η μητέρα τους, Αναστασία Πέτροβα, νόμιζε ότι τα παιδιά της είχαν κυριευτεί από δαίμονες.

Η Ερευνητική Επιτροπή για την Περιφέρεια Κίροφσκι ανακοίνωσε ότι άνοιξε ποινική υπόθεση με την αιτιολογία της «δολοφονίας δύο ή περισσότερων ανηλίκων».

Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκια πρακτόρων και ιατροδικαστών έχουν σταλεί στο σημείο, ενώ ανακρίνονται γείτονες και ιδιοκτήτες του διαμερίσματος όπου σημειώθηκαν οι δολοφονίες.

Μάλιστα, όπως φέρεται να είπε κάποιος από τους γείτονες, το Σαββατοκύριακο άκουσε τη φοβισμένη φωνή ενός από τα αγόρια που φάνηκε λέει: «Θέλω να ζήσω! Δεν θέλω να πεθάνω!».

Ορισμένα ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η 37χρονη γυναίκα είχε ψυχικά προβλήματα και ισχυρίστηκε ότι ο διάβολος είχε καταλάβει τα παιδιά.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα Izvestia ότι ίσως αποφάσισε να πνίξει τα παιδιά της –δύο αγόρια ηλικίας 10 και 15 ετών, καθώς και ένα κοριτσάκι 5 μηνών– πιστεύοντας ότι είχαν κυριευτεί από δαίμονες, κάτι που φέρεται να είχε πει στους συγγενείς της πριν τους φόνους.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του ural.kp.ru, η ίδια η γυναίκα ενημέρωσε τους συγγενείς της για το περιστατικό με SMS, όπου ανέφερε ότι ο λόγος της πράξης της ήταν οι δαίμονες που είχαν καταλάβει τα παιδιά της. Όταν βρέθηκε η γυναίκα, βρισκόταν ξαπλωμένη πάνω στα πτώματα των παιδιών της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα στραγγάλισε τα παιδιά της με καλώδιο, ενώ στο σώμα ενός παιδιού υπήρχαν και τραύματα από μαχαίρι. Ο πατέρας ήταν απών, καθώς επισκεπτόταν συγγενείς και πήγε μαζί με την αστυνομία στο σπίτι του, όπου αντίκρισε το μακελειό…

Το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από μια επιστολή της. Σε αυτήν, προσπαθεί να εξηγήσει την πράξη της στον σύζυγό της. Αποκαλεί το διαμέρισμα «πύλη στην κόλαση», μιλά για την έναρξη της Αποκάλυψης και ζητά από τους συγγενείς της να μην την πλύνουν, αφού έχει ήδη πλυθεί και να μην καλέσει φίλους στην κηδεία της.

«Όταν προσευχόσουν τότε το βράδυ, ο Σατανάς, που έπεσε από τον ουρανό, εγκαταστάθηκε μέσα σου», φέρεται να απευθύνεται η γυναίκα στον άντρα της και συνεχίζει: «Είσαι ο Σατανάς κατά τη σάρκα. Έπρεπε να σκοτώσω τα παιδιά, γιατί πεθαίνω από το διάβολο που μπήκε μέσα μου και στον… (σ.σ. το όνομα του μεγαλύτερου γιου)».

Επίσης στην επιστολή, η γυναίκα δηλώνει ότι ο μικρότερος γιος της είναι πλημμυρισμένος από υπερηφάνεια και η κόρη της «δάγκωσε το φίδι που έβαλε σε πειρασμό την Εύα»:

«Το είδα μόνη μου, σου είπα τότε ότι νόμιζα ότι ήταν νεκρή», γράφει η παιδοκτόνος. «Εάν παρέμεναν μαζί ως Σατανάς στη σάρκα, η μοίρα τους θα ήταν τρομερή. Το έκανα για να σώσω τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This