Αστυνομικοί στη Χιλή σνιφάρουν (τι άραγε;) πριν αντιμετωπίσουν διαδηλωτές (video)

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένα βίντεο, που δέιχνει αστυνομικούς στη Χιλή να σνιφάρουν άγνωστη ουσία, έχει προκαλέσει σάλο στα social media. Ένας χρήστης του τουίτερ που ανήρτησε το βίντεο έγραψε: «Αστυνομικοί στη Χιλή «σνιφάρουν» ναρκωτικά στον δρόμο, προτού κληθούν να αντιμετωπίσουν τους διαδηλωτές που έχουν κατακλύσει την πρωτεύουσα της χώρας».

Στο οπτικό υλικό φαίνονται τρεις άνδρες ντυμένοι με τις ειδικές στολές για την αντιμετώπιση ταραχών να έχουν συγκεντρωθεί στη μέση του δρόμου και να σκύβουν για να εισπνεύσουν κάποιου είδους σκόνη, πιθανόν κοκαΐνη αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Το βίντεο κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η ημερομηνία που μαγνητοσκοπήθηκε είναι άγνωστη και δεν είναι σαφές αν η κυβέρνηση έχει λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των αστυνομικών.

Από τη Δευτέρα οι αρχές της Χιλής δούλευαν για να καθαρίσουν τους δρόμους του Σαντιάγο και να ξεκινήσει και πάλι η κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μετά τις βίαιες συγκρούσεις που σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις ταραχές. Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της χώρας ανακοίνωσε ότι 2.151 άνθρωποι έχουν συλληφθεί. Τουλάχιστον 67 αστυνομικοί και 819 πολίτες έχουν τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This