Τα πεταμένα λεφτά της ΕΕ στη Τουρκία

Must Read

Ένα σημείο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τονίζει σε ανάρτησή του ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, γνωστός επικριτής του καθεστώτος του Ταγίπ Ερντογάν (σ.σ. επικηρυγμένος και αυτοεξόριστος από το 2016), κάνοντας αναφορά στα χρήματα που έχει λάβει η Τουρκία από την ΕΕ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Nordic Monitor, μεταξύ 2014-2020 η ΕΕ έδωσε στην Τουρκία τα περισσότερα κονδύλια μεταξύ των υποψηφίων προς ένταξη χωρών.

Πρόκειται για το αστρονομικό ποσό των 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 200 εκατομμύρια προορίζονταν για τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτού του πακτωλού ευρωπαϊκών χρημάτων προς την Άγκυρα;

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, η Τουρκία έχει απομακρυνθεί περισσότερο από ποτέ από την ΕΕ και ο χώρος για την κοινωνία των πολιτών έχει συρρικνωθεί σε σημείο… ασφυξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This