Επίθεση της Yeni Safak στον δήμαρχο Ιάσμου για να τον καλύψει: Τον κατηγορεί για ενέργειες… κατά της Τουρκίας

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι σχέσεις του με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής έχουν διαταραχθεί

Must Read

Προσπαθεί να καλύψει τον δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak. Και τον κατηγορεί για «ενέργειες εναντίον της Τουρκίας»!

Με τίτλο «Αποκαλύφθηκε ότι ο Οντέρ Μουμίν για τον οποίο η Ελλάδα έχει ξεκινήσει έρευνα, δρούσε εναντίον της Τουρκίας», η τουρκική γράφει ότι ο δήμαρχος Ιάσμου προχώρησε σε απολύσεις εργαζομένων με την κατηγορία ότι είναι γκιουλενιστές, θέλοντας να κερδίσει την υποστήριξη της Τουρκίας και αυτό γιατί οι σχέσεις του με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής έχουν διαταραχθεί.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο: «Ο υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας διέταξε έρευνα σε βάρος του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Όσο και αν η έρευνα φέρεται να άρχισε επειδή ο Μουμίν απομάκρυνε από τη θέση τους ανώτατους αξιωματούχους του Δήμου που φέρεται να είχαν σχέσεις με την δομή της FETO, αποκαλύφθηκε ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική».

Γράφει ακόμη ότι ο Οντέρ Μουμίν «καρατομήθηκε» από μέλος της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης», που ελέγχεται από την Άγκυρα μέσω του τουρκικού προξενείου, επειδή δεν «συμβάδιζε» με τους στόχους της.

Και συνεχίζει: «Ο Μουμίν, ο οποίος εκδιώχθηκε από την Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης τον περασμένο Ιούνιο, αποκλείστηκε από την Επιτροπή εκείνη, λόγω των δραστηριοτήτων του εναντίον της Τουρκίας… ο Μουμίν αναφέρεται πως θέλησε με την χρήση της FETO να αποκτήσει την στήριξη της Τουρκίας και να είναι πιο ισχυρός στα παζάρια του με την Ελλάδα»!

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This