Η μάστιγα των όπλων στις ΗΠΑ: Εξάχρονος πυροβόλησε δασκάλα μετά από «φιλονικία»!

Ο μαθητής της πρώτης δημοτικού βρίσκεται υπό κράτηση

Must Read

Ένας εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε μια δασκάλα σε σχολείο της πόλης Νιούπορτ Νιουζ, στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο Ρίτσνεκ.

Η δασκάλα, περίπου 30 ετών, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Στιβ Ντρου.




Παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του εξάχρονου. Η αστυνομία περιέγραψε το περιστατικό ως «φιλονικία» σε αίθουσα της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου, κατά την οποία σημειώθηκε ο πυροβολισμός.

«Δεν ήταν αθέλητος πυροβολισμός», τόνισε ο Ντρου. «Θέλω να μάθω από πού προήλθε αυτό το όπλο», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στο Νιούπορτ Νιουζ.

Ο εξάχρονος μαθητής βρίσκεται υπό κράτηση.

Ο δήμαρχος του Νιούπορτ Νιουζ, Φίλιπ Τζόουνς, διαβεβαίωσε πως θα ακολουθήσει ενδελεχής έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό και θα ληφθούν μέτρα για να διασφαλιστεί πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στην κοινότητα.

«Σοκαρισμένος» και «απογοητευμένος» δήλωσε ο επιθεωρητής εκπαίδευσης Τζορτζ Πάρκερ. «Χρειαζόμαστε την υποστήριξη της κοινότητάς μας για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε όπλα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This