Ινδός «μάγος» πνίγηκε μιμούμενος τον Χουντίνι! (video)

Βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη, αλλά δεν βγήκε ποτέ

Must Read

Μοιραία αποδείχτηκε η απόφαση του Σανσάλ Λαχίρι να βουτήξει στον Γάγγη, δεμένος χειροπόδαρα με αλυσίδες.

Ο 40χρονος Ινδός, γνωστότερος με το ψευδώνυμο «Τζαντούγκαρ Μαντρέικ» («Ο μάγος Μαντρέικ»), είχε ως είδωλό του τον θρυλικό Χάρι Χουντίνι.

Και, όπως είχε κάνει κάποτε εκείνος, αποφάσισε να αποδείξει πως κι ο ίδιος, αν βυθιστεί αλυσοδεμένος στα νερά του ποταμού, μπορεί να λυθεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η τελευταία επίδειξη

Η συγκεκριμένη επίδειξη ικανοτήτων ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Ιουνίου. Πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στις όχθες του Γάγγη, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, αστυνομικοί, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του, είδαν τον Λαχίρι να βουτά στο ποτάμι από έναν γερανό.

Δυστυχώς, ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν αναδύθηκε ποτέ στην επιφάνεια.

Δύο μέρες μετά, η σορός του βρέθηκε από άνδρες του λιμενικού σώματος, οι οποίοι, μετά την εξαφάνισή του, είχαν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι πως, λίγο πριν βουτήξει, ο ίδιος, εμφανώς αγχωμένος, είχε δηλώσει στις κάμερες, «Αν καταφέρω να απελευθερωθώ, θα είναι μαγικό. Αν όχι, θα είναι τραγωδία».

https://youtu.be/m6mYSfZjA0I

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This