Στο νοσοκομείο η «λύκαινα» Μεράλ Ακσενέρ

Αισθάνθηκε αδιαθεσία η αρχηγός του κόμματος που δημιουργήθηκε από διάσπαση των Γκρίζων Λύκων

Must Read

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος στην Τουρκία, Μεράλ Ακσενέρ, εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι παρουσίασε αρρυθμίες και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί για εξετάσεις σε νοσοκομείο. Την είδηση δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, που με ανάρτησή του στο Twitter της ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο νοσοκομείο, με τον επικεφαλής σύμβουλο της προέδρου να δηλώνει ότι η Ακσενέρ ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο Çömez είπε: «Δήλωσε ότι ένιωθε ταχυπαλμία. Όλοι ξέρετε ότι είναι σε πολύ έντονο ρυθμό εργασίας. Αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο μετά από αυτό το παράπονο για αίσθημα παλμών και εξετάστηκε στην Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Güven. Όλες οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν, θα κρατηθεί στο νοσοκομείο για παρακολούθηση απόψε. Έχει προγραμματιστεί να πάρει εξιτήριο αύριο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό».

Υπενθυμίζουμε ότι η Μεράλ Ακσενέρ το 2016, ηγήθηκε της αντιπολίτευσης μέσα στο Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (MHP), δηλαδή των Γκρίζων Λύκων, εναντίον του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, γι’ αυτό έχει και το παρατσούκλι «λύκαινα». Στις 25 Οκτωβρίου 2017, ίδρυσε το Καλό Κόμμα, ενώ στενές είναι οι σχέσεις της με την πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ, που την βοήθησε στην πολιτική της σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This