Συγκλονιστικό βίντεο από τις στιγμές όπου «πέφτουν» πυροβολισμοί σε μνημόσυνο στο Λονδίνο

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος εικάζεται ότι είχε στόχο κάποιον καλεσμένο στην τελετή

Must Read

Σοκαριστικές σκηνές πανικού μέσα από την εκκλησία στο βόρειο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών που έπεσαν εναντίον πολιτών που βρίσκονταν σε μνημόσυνο, χθες Σάββατο, δείχνει βίντεο που έχει γίνει viral στα ΜΚΔ τις τελευταίες ώρες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται δεκάδες άτομα να φωνάζουν και να τρέχουν πανικόβλητα, με αρκετά από αυτά να σπεύδουν να βρουν καταφύγιο εντός της εκκλησίας, ενώ στο βάθος ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Τα θύματα της άνανδρης επίθεσης έγιναν στόχος ενόπλου καθώς έβγαιναν από την εκκλησία όπου έλαβε χώρα το μνημόσυνο μιας νεαρής κοπέλας που πέθανε από καρκίνο, αλλά και της μητέρας της, με τον δράστη να ανοίγει πυρ «στα τυφλά» εναντίον τους, τραυματίζοντας έξι συνολικά άτομα, τέσσερις γυναίκες και δύο παιδιά, ανάμεσά τους και ένα επτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομική πηγή ανέφερε σήμερα στην «Dialy Mail», ότι ένας άνδρας πήδηξε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να πυροβολεί προς το συγκεντρωμένο πλήθος, την ώρα που απελευθερώνονταν λευκά περιστέρια, ως σύμβολα ειρήνης! Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος εικάζεται ότι είχε στόχο κάποιον καλεσμένο στην τελετή.

  • Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This