Ο Eminem στο «μάτι» των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, εξαιτίας της… Ιβάνκα! (video)

Must Read

O Eminem βρέθηκε εντελώς αναπάντεχα στο «στόχαστρο» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών!

Αιτία κάποιοι στίχοι του, στους οποίους (υποτίθεται ότι) καταφέρεται εναντίον της Ιβάνκα Τραμπ, οι οποίοι και κρίθηκαν «απειλητικοί» για την… εθνική ασφάλεια!

Σύμφωνα με το Buzzfeed news, ο δημοφιλής ράπερ δέχτηκε την επίσκεψη των πρακτόρων για το τραγούδι «Framed» το 2017. Σε αυτό ο Eminem αναρωτιέται γιατί η κόρη του Αμερικανού προέδρου ήταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, προσθέτοντας ότι «το χαζό ξανθό κορίτσι» αφέθηκε τελικά «σε μια λίμνη».

Η υπόθεση, ωστόσο, μετά την ανάκριση του καλλιτέχνη από τις Αρχές, δεν προχώρησε περισσότερο.

Σύμφωνα, πάντως, με έγγραφα των Αρχών, τα οποία επικαλείται το site, η υπόθεση άνοιξε ύστερα από καταγγελία «ανήσυχου πολίτη». Ο ανήσυχος πολίτης ήταν, στην πραγματικότητα, ένας δημοσιογράφος του ΤΜΖ που ζητούσε σχόλιο των Αρχών για το περιεχόμενο του τραγουδιού.

Υστερα από αυτό, οι μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να ψάχνουν το παρελθόν του ράπερ, που δεν είναι και πολύ καθησυχαστικό, λόγω των προβλημάτων του με τα ναρκωτικά αλλά και διάφορων ξεσπασμάτων βίας.

Έτσι, επικοινώνησαν μαζί του μέσω των δικηγόρων του το 2017 και, τελικά, τον ανέκριναν τον Ιανουάριο του 2018.

Δείτε το «επίμαχο» βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This