Η ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία που εξέδωσε η Βρετανία

Προειδοποιεί τους πολίτες της για τρομοκρατικές επιθέσεις, φυσικές καταστροφές μέχρι κλοπές και σεξουαλικές επιθέσεις

Must Read

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου προχώρησε σε έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας για την Τουρκία, προειδοποιώντας τους Βρετανούς που θα ταξιδέψουν εκεί, ενώ γίνεται αναφορά σε τρομοκρατικές επιθέσεις, φυσικές καταστροφές μέχρι κλοπές και σεξουαλικές επιθέσεις.

Τονίζει ακόμη ότι οι Βρετανοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις βραδινές τους εξόδους και να προσέχουν και τα ποτά που τους σερβίρουν. «Να είστε προσεκτικοί με τους ξένους που σας πλησιάζουν και σας προσφέρουν φαγητό και ποτό (που μπορεί να είναι ναρκωτικά), για να σας κλέψουν ή να σας αποπλανήσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συμβουλεύει δε  τους Βρετανούς να αποφύγουν τα ταξίδια κυρίως στις ανατολικές επαρχίες της χώρας, όπως την επαρχία Χακάρι: «Εάν ταξιδέψετε σε αυτήν την επαρχία της Τουρκίας, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα».

Σύμφωνα με την Daily Mail, τo βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών δίνει μεγάλη προσοχή στην αύξηση των περιστατικών σεξουαλικής επίθεσης σε ανήλικους, καθώς μόνο 2022, στο προξενείο του Ηνωμένου Βασιλείου καταγράφηκαν 51 καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις ανηλίκων, ακόμη και βιασμό.

Ζητάει ακόμη από τους πολίτες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς οι ληστείες στους δρόμους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This