Άρθρο – κόλαφος του Spiegel για τις απώλειες των Ουκρανών

Σύμφωνα με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, η πτώση της πόλης Μπαχμούτ μπορεί να επιφέρει ακόμα και κατάρρευση του μετώπου

Must Read

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού Spiegel η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών ενημερωσε την Bundestag για τις μεγάλες απώλειες του Ουκρανικού στρατού στο μέτωπο του Μπαχμούτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών ανέφερε ότι η πτώση της πόλης θα επηρεάσει ολόκληρη τη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) παρουσίασε αυτή την εβδομάδα στους Γερμανούς βουλευτές της Bundestag μια έκθεση που δείχνει τριψήφιες απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή στο μέτωπο του Μπαχμούτ. Η σημερινή αποκάλυψη του Der Spiegel Καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς του Κιέβου, ότι η πόλη είναι μικρής σημασίας. Το γεγονός ότι ο Ζελένσκι αποφασίζει να θυσιάσει χιλιάδες στρατιώτες στο συγκεκριμένο μέτωπο, προφανώς υποδηλώνει το ακριβώς αντίθετο.

 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών ενημέρωσε τους βουλευτές για την κατάσταση στην Ουκρανία σε μια μυστική συνεδρίαση αυτή την εβδομάδα, Γεγονός που δεν είναι καθόλου συμπτωματικό, αφού η συζήτηση για αποστολή γερμανικών όπλων στο Κίεβο, έχει ανάψει για τα καλά. Ενώ η υπουργός άμυνας της Γερμανίας υπέβαλε την παραίτησή της, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την στάση της αναφορικά με την στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας, η οποία ήταν απόλυτα αρνητική.

Αυτό που μπόρεσαν να αναφέρουν οι αξιωματούχοι είναι ανησυχητικό: Οι Ουκρανοί υφίστανται τώρα τεράστιες απώλειες στο μέτωπο κοντά στο Μπαχμούτ και η ενημέρωση της BND έκανε λόγο για τριψήφιους αριθμούς θανάτων την ημέρα. Σύμφωνα με την ανάλυση των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, εάν πέσει το Μπαχμούτ, θα επηρεάσει ολόκληρη τη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This