Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η κατάθεση της 23χρονης που τον κατήγγειλε για βιασμό

Το δικαστήριο αρνήθηκε τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης στον 39χρονο ποδοσφαιριστή

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, έχοντας συλληφθεί για το βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στη Βαρκελώνη, στις 30 Δεκεμβρίου 2022.

Και σαν να μην ήταν αρκετά σοκαριστική η συγκεκριμένη είδηση για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, η ισπανική εφημερίδα «El Periodico» έφερε στο φως της δημοσιότητας τις λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης, η οποία τον κατήγγειλε για την σεξουαλική κακοποίησή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος σταρ της «στρογγυλής θεάς» πλησίασε την κοπέλα και κάποια στιγμή τής τράβηξε με δύναμη το ένα της χέρι και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα.

Κατόπιν, τής είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα όντως τον ακολούθησε, αλλά, όπως είπε, στη συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να την εμποδίζει, κλείνοντας την πόρτα.

Όχημα της Καταλανικής αστυνομίας μεταφέρει τον Ντάνι Αλβες από τα δικαστήρια στις φυλακές

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, έκατσε στην τουαλέτα, σήκωσε το φόρεμά της και την ανάγκασε να κάτσει πάνω του με το ζόρι, λέγοντας πως είναι «η μικρή του σκύλα». Οπως ισχυρίστηκε η κοπέλα, ο Ντάνι Άλβες την πίεσε, κατόπιν, να του κάνει στοματικό έρωτα, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο, μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει όντως στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να μην του επιτραπεί η δυνατότητα εγγύησης.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, πάντως, διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα «ABC», υποστηρίζοντας ότι (εκείνο το διάστημα) βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και ότι «δεν έγινε τίποτα».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This