Κεραυνός χτύπησε κυνηγούς στην Κύπρο – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 20χρονος

Must Read

Ενας 20χρονος κυνηγός που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κύπρο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 20χρονος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, και ειδικότερα λόγω αιματώματος που φέρει στο κεφάλι μετά την πτώση του στο έδαφος, οι θεράποντες ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 61χρονου θείου του με τον οποίο βρίσκονταν μαζί για κυνήγι, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με σοβαρά εγκαύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγ.Γεωργίου του Αλαμάνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This