Κοίτα ποιος μιλάει: «Πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος της Τουρκίας» καταγγέλλει ο Ερντογάν

Must Read

Είθισται σε μια εθνική γιορτή, οι πολιτικοί ηγέτες να κάνουν δηλώσεις την ίδια μέρα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται πως δεν… κρατιέται και θέλει να τις κάνει νωρίτερα… Σαν να έχει ανοίξει ένα είδος βεντέτας με την Ελλάδα μόνος του!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να μην περιμένει μέχρι αύριο, οπότε και η χώρα του γιορτάζει την 96η επέτειο της Δημοκρατίας, αλλά να προβεί σε δηλώσεις από σήμερα, που έχουμε εμείς την εθνική μας γιορτή.

Το μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε και πάλι λόγο για «πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος της τουρκικής κυριαρχίας», ωστόσο ξεκαθάρισε πως «η χώρα διαθέτει μεγάλη αρχαία ιστορία, βαθιά ριζωμένη κυβερνητική εμπειρία και ισχύ, που της επιτρέπουν να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα».

Το μήνυμα του Τούρκου προέδρου:

«Όλα τα παιχνίδια και όλα τα είδη διαφθοράς που είχαν σαν στόχο να διασπάσουν την εθνική μας ενότητα και αλληλεγγύη, έχουν αποκαλυφθεί.

Από την ασφάλεια των συνόρων μας μέχρι την οικονομία μας, οι πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος της κυριαρχίας μας συνεχίζονται χωρίς διακοπή.

Η Τουρκία διαθέτει μεγάλη αρχαία ιστορία, βαθιά ριζωμένη κυβερνητική εμπειρία και ισχύ που της επιτρέπουν να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί, οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του ενός αιώνα της δημοκρατίας της.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε, σαν έθνος, σε έναν ιστορικό αγώνα για να διαφυλάξουμε την ύπαρξη και το μέλλον μας. Όλα όσα έχουμε βιώσει, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος μας μέχρι την απόπειρα πραξικοπήματος, αποτελούν μανιφέστα αυτού του ιστορικού αγώνα.

Η Ασπίδα του Ευφράτη και η επιχείρηση Πηγή Ειρήνης, που πραγματοποιούμε στη Συρία, αποτελούν μέρη αυτού του αγώνα. Δίνουμε έναν αγώνα, που είναι παρόμοιος με αυτόν για την Ανεξαρτησία μας που ξεκινήσαμε πριν από έναν αιώνα, και ολοκληρώθηκε με την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This