Αδιανόητη πρόκληση των Τούρκων μετά το βίντεο από το Φαρμακονήσι που έφερε στο «φως» η «δημοκρατία»

Ανακοίνωση που προκαλεί οργή - Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα οι Τούρκοι!

Must Read

Με άθλια ψέματα επιχειρούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα οι Τούρκοι για το περιστατικό στο Φαρμακονήσι (που έγινε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023) μετά από το συγκλονιστικό βίντεο που έφερε στο φως η εφημερίδα «δημοκρατία», όπου φαίνεται η προσπάθεια τουρκικής ακταιωρού να εμβολίσει σκάφος του ελληνικού Λιμενικού.

Στο βίντεο διακρίνεται ξεκάθαρα το τουρκικό σκάφος να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο οι έμπειροι και ατρόμητοι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, πυροβόλησαν προειδοποιητικά και κατάφεραν να τους διώξουν από τα χωρικά μας ύδατα, βάζοντας το τουρκικό σκάφος στα απόνερά του.

Με προκλητική ανακοίνωση που εξοργίζει, οι Τούρκοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και υποστηρίζουν ότι η… ελληνική ακτοφυλακή μπήκε στα τουρκικά ύδατα!

«Πλοίο της ελληνικής ακτοφυλακής απομακρύνθηκε από την περιοχή από το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής και οι αλιευτικές δραστηριότητες των τουρκικών αλιευτικών σκαφών εξασφαλίστηκαν. Την 1η Φεβρουαρίου 2023, ορισμένοι ελληνικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν εικόνες του ελληνικού σκάφους σαν να επρόκειτο για ένα νέο περιστατικό, όπου φαίνεται άνδρες να πυροβολούν στον αέρα, ενώ διαφεύγει κατόπιν καταδίωξης του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής» αναφέρει η εξωφρενική ανακοίνωση της τουρκικής ακτοφυλακής.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, πάνω από 50 αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι κλιμακώνουν επικίνδυνα την ένταση, την ώρα που η κυβέρνηση παρακολουθεί με σταυρωμένα χέρια…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This