Παραμένει στη φυλακή για δύο ακόμη μήνες η Εύα Καϊλή – Έφεση θα ασκήσουν οι συνήγοροί της

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε να παρέμβει για ένα λεπτό - Φέρεται να εστίασε στο γεγονός ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της, λέγοντας πως το μόνο που θέλει, είναι να τα περάσει μαζί της

Must Read

Ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να αλλάξουν τη γνώμη των δικαστών οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή, καθώς όλα δείχνουν πως η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραμένει υπό κράτηση για την εμπλοκή της στο πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για δύο ακόμη μήνες, κάτι που ισχύει και για τον Αντόνιο Παντσέρι, ενώ, όσον αφορά στον έτερο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, αποφασίστηκε να παραμείνει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα. Τα παραπάνω αναμένεται να επιβεβαιώσει η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών.

Κατά τη σημερινή ακρόαση στο προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών, οι δικηγόροι της  τόνισαν πως δεν υπάρχουν νέα στοιχεία εναντίον της, ενώ η ίδια η Εύα Καϊλή ζήτησε να παρέμβει για ένα λεπτό, στο τέλος της διαδικασίας, όπου φέρεται να υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολιτικά και επαγγελματικά, καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπο.

«Είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών, δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση»

Πρώτος τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ τη σκυτάλη πήρε  ο Σβεν Μαρί, ο οποίος και μίλησε για πάνω από 40 λεπτά. Οι δυο τους επανέλαβαν ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη, καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση. Είπαν, επίσης, «ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της».




Όσον αφορά στα λεγόμενα του Παντσέρι, οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή ισχυρίζονται ότι δεν ευσταθούν, με τον Μ. Δημητρακόπουλο να υποστηρίζει ότι δεν ισχύει το ότι το 2019 η ευρωβουλευτής βοηθήθηκε από το Κατάρ για να εκλεγεί, όπως ισχυρίστηκε ο Παντσέρι.

Εφόσον, πάντως, η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών επιβεβαιώσει ότι η Εύα Καϊλή παραμένει υπό κράτηση, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνήγοροί της είναι αποφασισμένοι να ασκήσουν έφεση. Στην περίπτωση αυτή η υπόθεσή της θα συζητηθεί εκ νέου σε 15 ημέρες. «Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση, επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This