Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη: Προβλέπει βόμβες, όπλα και βανδαλισμούς από το «φίδι» της τρομοκρατίας

Must Read

Για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στην Ευρώπη απειλώντας! Κατηγόρησε τα ευρωπαϊκά κράτη πως στηρίζουν το PKK, το YPG και τις επιθέσεις κατά της Τουρκίας, ενώ έγινε μάντης κακών και… προειδοποίησε πως εξαιτίας αυτών «θα έρθει μέρα που βόμβες θα σκάνε, όπλα θα θερίζουν και οι βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν».

Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν, όμως, ούτε και οι ΗΠΑ, με αφορμή το ιστορικό ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάει στον Λευκό Οίκο στις 13 Νοεμβρίου!

«Ο Ερντογάν, σε μια ακόμη ομιλία του στην τουρκική Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2019), επιχείρησε να γίνει… μάντης των κακών που κατά τη γνώμη του έρχονται στην Ευρώπη. Προέβλεψε (!) ότι βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, όπλα θα σπέρνουν θάνατο και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν», ανέφερε σε tweet του ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Όσο για τον Ερντογάν, προειδοποίησε με απειλητικό ύφος ότι «το φίδι της τρομοκρατίας που ταϊζετε σήμερα με τα ίδια σας τα χέρια, στο τέλος θα γυρίσει και θα σας δαγκώσει».

«Οι υποστηρικτές του PKK και του YPG (σ.σ. των Κούρδων μαχητών εναντίων εξαπέλυσε την επίθεση στη βορειοανατολική Συρία η Τουρκία) εξαπολύουν τις τρομοκρατικές τους επιθέσεις υπό την πολιτική προστασία των ευρωπαϊκών κρατών. Σας προειδοποιώ: οι τρομοκράτες αυτοί έχουν τις δυνατότητες να αρχίσουν να σας επιτίθενται», είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Υποστηρικτές τρομοκρατών, ειδικά αυτοί στην Ευρώπη, έχουν εξαπολύσει 700 επιθέσεις κατά της Τουρκίας από την έναρξη της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης». Πολλές από αυτές τις χώρες είναι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ αλλά επιτρέπουν σε αυτούς τους τρομοκράτες να εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις υπό την εποπτεία της αστυνομίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This