Η Ιαπωνία αγοράζει πυραύλους!

Must Read

Η Ιαπωνία σχεδιάζει να αγοράσει έως και 400 πυραύλους κρουζ Tomahawk από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η είδηση αυτή με τα δόθηκε από ιαπωνικά ΜΜΕ και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στην άπω Ανατολή. Φαίνεται ότι ολόκληρος ο πλανήτης είναι καζάνι που βράζει.

Για αυτή την απόφαση φυσικά ευθύνεται και η δοκιμή των διηπειρωτικών πυραύλων της Βορείου Κορέας, ειδικά η δεύτερη φάση στην οποία ο πύραυλος που μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή έπεσε στην θαλάσσια ζώνη της Ιαπωνίας.

Ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Yasukazu Hamada και ο πρωθυπουργός Fumio Kishida επιβεβαίωσαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής προϋπολογισμού της Ιαπωνικής Βουλής ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς έως και 400 αμερικανικών πυραύλων τ. κρουζ Tomahawk.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This