Συναγερμός στη Ρωσία: Ουκρανικό Drone έφτασε στα περίχωρα της Μόσχας!

Είχε στόχο εγκατάσταση της Gazprom κοντά στην προσθήκη πρωτεύουσα

Must Read

Για πρώτη φορά καταγράφεται απειλή κοντά στην ρωσική πρωτεύουσα, λόγω του πολέμου της Ουκρανίας. Είναι λογικό λοιπόν τις τελευταίες ώρες να επικρατήσουν Άγιερ Μος σε ολόκληρη την Ρωσία, ειδικά έπειτα από τις προειδοποιήσεις ακόμα και του ίδιου του Μεντβέντεφ, πως εάν απειληθεί ρωσικό έδαφος, η απάντηση του Κρεμλίνου θα είναι συντριπτική και φυσικά θα υπερβεί τα όρια της Ουκρανίας.

Το ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος λοιπόν, έφτασε μία ανάσα από τη Μόσχα!

Το «Shot» δημοσιεύει φωτογραφία από το σημείο συντριβής ενός UAV σε εγκαταστάσεις της Gazprom στην περιοχή της Μόσχας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το drone έχασε απότομα ύψος (ίσως ξέμεινε από καύσιμα),  χτύπησε σε δέντρα και καταστράφηκε το φτερό του, γι’ αυτό και έπεσε.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και επιβεβαιώνει το δημοσίευμα, πρόκειται για ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος ουκρανικής κατασκευής τύπου UJ-22.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Gubastovo, στην περιφερεια της Μόσχας. Ο στόχος ήταν πιθανώς μια μη στρατιωτική υποδομή της Gazprom, που τελικά δεν υπέστη ζημιές. Δεν υπάρχουν θύματα ή καταστροφές. Η FSB και άλλες αρμόδιες αρχές αντιμετωπίζουν την κατάσταση,” δήλωσε ο κυβερνήτης της Μόσχας.

Το πεσμένο drone στις εγκαταστάσεις της Gazprom στην περιοχή της Μόσχας έγινε αντιληπτό το πρωί από τους ίδιους τους υπαλλήλους του σταθμού συμπίεσης αερίου Voskresensk. Υποθέτουν ότι το UAV συνετρίβη τη νύχτα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This