Συλλυπητήρια από Τριντό και βασιλιά Κάρολο για την τραγωδία στα Τέμπη

Must Read

Δύο ακόμη ξένοι ηγέτες έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό, με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη, ένεκα (και) του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων είναι νέοι άνθρωποι.

«Σήμερα οι σκέψεις μου είναι με τον ελληνικό λαό, καθώς θρηνεί τα θύματα ενός τραγικού δυστυχήματος» αναφέρει συγκεκριμένα o πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό σε μήνυμά του μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων και εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν.

Από την πλευρά του, ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο οποίο αναφέρει: «Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε πολύ συγκλονισμένοι και βαθιά θλιμμένοι από την είδηση του τρομερού δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν δύο τρένα στη βόρεια Ελλάδα. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων εκείνων που τόσο τραγικά έχασαν τις ζωές τους».

Προσθέτει δε πως: «κατά τις επισκέψεις μας στην Ελλάδα πάντα εντυπωσιαζόμαστε από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού. Οι σκέψεις μας, οι προσευχές και η εγκάρδια συμπάθειά μας είναι με όλους εκείνους που έχουν επηρεαστεί από αυτή την ανείπωτη τραγωδία».

https://twitter.com/hmkingcharles3/status/1631336219882790922

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This