Πυροβολισμοί στο Αμβούργο: Στα οκτώ τα θύματα της επίθεσης – Το προφίλ του δράστη

Εκτιμάται ότι ήταν μέλος της κοινότητας των Ιαχωβάδων

Must Read

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από την φονική επίθεση  που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Αμβούργο,  όταν άγνωστος άνοιξε πυρ  σε χώρο λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, τα άτομα που έχασαν την ζωή τους ανέρχονταν σε 7, όμως έφυγε από την ζωή ακόμη ένα. Πλέον τα θύματα ανέρχονται σε 8 μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο ύποπτος ως δράστης.

Αυτός “άνοιξε πυρ στους μετέχοντες σε τελετή” που είχε διοργανωθεί από την κοινότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, διευκρίνισε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ορισμένοι από αυτούς που τραυματίστηκαν από την επίθεση είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης της επίθεσης σε χώρο λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο στη Γερμανία πιστεύεται ότι ήταν πρώην μέλος της κοινότητάς τους, ανέφερε σήμερα παράλληλα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Ο δράστης ήταν ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών και δεν ήταν γνωστός στις αρχές ως εξτρεμιστής, σημείωσε το γερμανικό έντυπο, το οποίο επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει.

Το Der Spiegel διευκρινίζει επίσης ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με πιστόλι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αμβούργου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές και δήλωσε ότι συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της επίθεσης

Στο μεταξύ, φρίκη προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το BBC.

Το βίντεο τραβήχτηκε από αυτόπτη μάρτυρα και φαίνεται να δείχνει ένα άτομο να πυροβολεί μέσα από ένα παράθυρο στο κέντρο Μαρτύρων του Ιεχωβά που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το δράστη της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ρεπορτάζ για το περιστατικό:





Δείτε επίσης:

«Λουτρό αίματος» με 7 νεκρούς στο Αμβούργο: Θρίλερ με τον δράστη της επίθεσης

Μακελειό στο Αμβούργο: Τουλάχιστον 7 νεκροί από επίθεση σε εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This