Φρίκη στην Πάφο: Βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στον γκρεμό την 28χρονη σύντροφό του 

O 30χρονος ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα γλίστρησε και έπεσε, ωστόσο η σορός της «μίλησε»

Must Read

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στην Κύπρο που θυμίζει την υπόθεση της δολοφονίας της Γαρυφαλιάς Ψαράκου από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο. Πρόκειται για ένα 28χρονο κορίτσι, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στα βράχια της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το περασμένο Σάββατο, ο σύντροφος της 28χρονης Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα κάλεσε τις αρχές και υποστήριξε ότι η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον γκρεμό.

Ο 30χρονος υποστήριξε τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ατύχημα, ωστόσο λίγες ώρες μετά αποδείχτηκε ότι έπαιζε θέατρο. Η σορός της 28χρονης «μίλησε» και η νεκροψία έδειξε ότι η 28χρονη κακοποιήθηκε και στραγγαλίστηκε προτού αφήσει την τελευταία της πνοή. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΜ, στο σώμα της 28χρονης βρέθηκαν κακώσεις στον λαιμό και στα χέρια του θύματος, τα οποία φαίνεται ότι προήλθαν από στραγγαλισμό.

«Εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις, οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος», δήλωσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Στον 30χρονο ο οποίος είχε παραμείνει στο σημείο, διενεργήθηκαν εξετάσεις για ναρκωτικά και αλκοόλ, οι οποίες βγήκαν θετικές. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This